Vi har blitt forhandler for Ekstralys

Vi kan nå tilby lysprodukter fra blant annet de sterke internasjonale merkevarene Rigid Industries, Redtronic og Lazer Lamps som produseres i USA og England.

Nedenfor kan ser du en oversikt over de forskjellige merkevarene vi tilbyr.

Vi har en del lysprodukter på lager og kan skaffe alt du finner på www.ekstralys.no på kort tid.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten «hotspots» og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

Britiske Redtronic har siden 1983 produsert varsellys fra øverste hylle og kan skilte med hele 5 års garanti og har hele sin produksjon i England. Hele produktsortimentet lyser av kvalitet og fokus på godkjente varsellys systemer. Redtronic finnes i hele 42 land verden rundt og distribueres av Ekstralys i Norge. Varsellysene er selvsagt E-merkede og godkjente for veibruk i Norge.

Dette er særdeles gode LED-lykter med gode lysbilder, og har et pent utseende. KC Hilites er et amerikansk selskap som har produsert ekstralys siden 1970, og lyktene blir hovedsaklig produsert i USA.

KC Hilites gir 23 års garanti på alle sine produkter!

Her får man med andre ord virkelig kvalitet for pengene – innpakket i et godt og klassisk design

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Hella har levert anerkjent tysk kvalitet i flere tiår, og vi tilbyr et stort sortiment til landets kanskje beste priser.

Nitecore er en av verdens største og ledende produsenter av LED lommelykter, hodelykter, oppladbare batterier og batteriladere og er spesielt kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Produktene oser av kvalitet og Nitecore er et premiummerke uten sidestykke. Alle lommelyktene og hodelyktene leveres med hele 5 års garanti.

Sim produserer rimelige, men solide lykter i glassfiberforsterket plast med forniklet aluminiumsreflektor og polykarbonat glass. Ekstralys er norsk distributør.

Vi har stort utvalg i xenon- og halogenpærer fra kvalitetsprodusenten Philips – anerkjent tysk kvalitet. Hver andre nybil i Europa har pærer fra Philips.

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Kanskje verdens største OEM-produsent av belysning til kjøretøy og maskin. De har ufattelig mange produkter og de er svært flinke til å levere godkjente produkter. Vi skaffer stort sett hele sortimentet deres på kort tid.