Vi er forhandler for Veng

Kvalitet i høysetet

Veng leverer et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.

Noen alternative karosserideler har på 80- og 90-tallet hatt en for dårlig kvalitet. De siste 10–15 årene har de seriøse produsentene tatt grep for å sikre kvalitet og passform på delene. Det er i dag svært få av våre produkter som ikke holder matching quality med hensyn til passform, grunning og stålkvalitet.
Det er også innført et nytt kvalitetsstempel: A1. Disse delene har blitt kontrollert og sertifisert av uavhengige testsentre som TÜV i Tyskland og Thatcham i England. Prisene på alternative karosserideler er svært gunstige sammenlignet med OE-priser, så det vil ofte være i bileierens interesse å bruke alternative karosserideler når bilen er 5–6 år og eldre. Vi er blant de beste i bransjen på garantier og reklamasjonsbehandling. Lager på over 4 500 m2 samt tett samarbeid med Norges ledende transportører og egentransport i Stor-Oslo, Drammen og Østfold.

Slitedeler

Veng har de siste årene utvidet med nye produktlinjer. Sidem forstilling, SBS bremsedeler. Dette er produktlinjer som har blitt godt mottatt i markedet. Både Sidem og SBS holder en høy kvalitet, og er svært prisgunstige alternativer.

Søk etter deler! – Åpnes i nytt vindu